Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitris Rasty: "Experienţa celor de la Mureş a făcut diferenţa"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.11.2013

Rasty

Dimitris Rasty a vorbit pentru cititorii site-ului nostru despre înfrângerea suferită de Concordia Chiajna în fieful vicecampioanei, scor 109-58.

Ce poţi spune despre jocul pierdut cu BC Mureş?

Jocul contra celor de la Mureş a fost unul greu, ei fiind o echipă cu mult mai experimentată decât a noastră, şi cu valori individuale net superioare.

Ce a făcut diferenţa?

Experienţa celor de la Mureş a făcut diferenţa.

Evoluţia ta din acest joc îţi dă încredere pentru viitor?

Am jucat bine in seara aceasta deoarece m-au pus colegii în valoare şi ţin să le mulţumesc pentru asta. Mereu sunt încurajat de echipă şi de staff-ul tehnic de la Concordia, aceste încurajări dându-mi încrederea necesara pentru a intra în meci cum trebuie.

Rasty a terminat partida cu 12 puncte, 9 recuperări şi 4 pase decisive, fiind cel mai bun om la echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!