Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitris Rasty: ”Steaua este o echipa puternică, dar nu ne vom da la o parte nici în ruptul capului!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.11.2013

Dimitris Rasty, tânărul jucător al Concordiei Chiajna, consideră Steaua CSM o echipă puternică, dar spune că formația la care activează va da totul pe teren pentru a obține victoria.

Steaua este o echipa puternică, dar nu ne vom da la o parte nici în ruptul capului. Steaua joacă acasă, în fața fanilor și vor dori să ne arate potențialul lor. Noi suntem o echipă omogenă, unită, atmosfera de la antrenamente este perfectă și consider că avem șansa noastră în meciul de sâmbătă, a declarat Rasty pentru totalbaschet.ro.

Dimitris Rasty, în vârstă de 18 ani, are în actualul sezon al LNBM medii pe meci de 9:33 minute, 3 puncte, 2.3 recuperări și 4 unități de eficiență.

Concordia va întâlni Steaua CSM sâmbătă, de la ora 19, în Sala Mihai Viteazu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!