Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo, în efectiv redus la Tg-Jiu

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
02.04.2013

Dinamo București a efectuat în cursul zilei de ieri deplasarea la Tg-Jiu, unde formația din Capitală va întâlni pe Energia Rovinari. 

Lotul dinamovist nu este unul întregit pentru această confruntare, fapt care ne-a fost confirmat de antrenorul grupării bucureștene, Nicolae Toader.

 Am venit la Tg-Jiu cu multe accidentări și asta o să cântărească foarte mult. Este vorba despre Leonard Filip, Brian Fisher și Iosif Pârlog. Brian Fisher și Leo Filip nu vor evolua în partida de mâine.

Mai exact, primul amintit precedent, a suferit o entorsă la debutul sfertului 4 al meciului din etapa precedentă, pe care Dinamo București l-a disputat în fața celor de la CSM București. Din spusele jucătorului, aceasta s-a agravat, astfel că el nu a putut face deplasarea împreună cu echipa la Tg-Jiu.

Cât despre americanul Brian Fisher, acesta ne-a confirmat faptul că nu va evolua în partida de astăzi, deși în cursul serii se ieri, s-a antrenat împreună cu coechipierii săi.

Am evoluat în ultimele meciuri, deși am suferit o accidetare. Am vrut să fiu 100% refăcut pentru play-out, astfel că antrenorul mi-a recomandat să nu joc în acest ultim meci din sezonul regulat.

Meciul de la Tg-Jiu nu va face decât să contureze tabloul celei de-a doua jumătate a clasamentului. Astfel, în urma acestui meci, Energia Rovinari va ocupa poziția locului 9, în timp ce Dinamo București va încheia sezonul pe ultima poziție în ierarhia generală, urmând ca în post-sezon să întâlnească aceeași formație gorjană.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!