Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Știința București lansează seria „Locker Room Talks”. Primul episod cu Ștefan Grasu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2019

Dinamo Știința București a lansat aseară seria „Locker Room Talks”, o inițiativă prin care fanii alb-roșilor și nu numai să-i cunoască mai bine pe componenții lotului prim-divizionarei. Primul episod i-a fost dedicat celui mai tânăr jucător din LNBM și desigur cel mai tânăr jucător de la Dinamo, Ștefan Grasu. 

Vă invităm astfel să vedeți ce a răspuns Ștefan întrebărilor adresate pe pagina de facebook a celor de la Dinamo București. 

„Cum e ca la 15 ani să joci atât la juniori cât și la seniori? 

Este destul de greu, dar mă bucur să știu că am ajuns la un nivel atât de înalt încât să joc și la seniori. 

Cum îți gestionezi timpul având școală plus antrenamente și meciuri în ambele părți?

Mă descurc destul de ușor cu gestionarea timpului, am de regulă două antrenamente pe zi, unul dimineața și unul seara, iar între ele merg la școală. 

Cum te-au primit cei de la echipa mare, cum te-ai adaptat aici?

Băieții m-au primit foarte bine, m-am înțeles cu ei încă de la început. Totul merge foarte bine! 

Cu cine te înțelegi cel mai bine și de la cine crezi că ai putea avea ceva de învățat?

Cel mai bine mă înțeleg cu Dani (Daniel Ioniță) pentru că e mai apropiat de vârsta mea, și cred că am de învățat de la Moe Deloach deoarece are foarte multă experiență. 

Unde te vezi peste 5 ani? 

Peste 5 ani mă vad jucând la o echipă foarte bună din Europa”. 

Ștefan Grasu evoluează atât în campionatele de juniori, cât și pentru echipa mare în Liga Națională, acolo unde a totalizat în acest sezon 3 partide în echipamentul alb-roșu. În ultima etapă, victoria de pe teren propriu cu Gaz Metan, protagonistul primului episod din „Locker Room Talks” a marcat 3 puncte în cele 6 minute și jumătate petrecute pe parchet. 

*Foto: Sabin Malisevschi @Facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!