Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo Știința București nu cedează în seria cu BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2019

Dinamo Știința București nu cedează în seria cu BC CSU Sibiu

Dinamo Știința București prelungește seria cu BC CSU Sibiu din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Tudor Costescu a făcut o primă repriză excelentă și a găsit resursele să se îndrepte spre victorie, după ce adversarii au revenit în joc și au preluat conducerea în startul actului decisiv.

Partida din Ștefan cel Mare a început cu 5 puncte marcate de gazde. Oaspeții au replicat rapid dar nu au ținut ritmul pentru mult timp și Dinamo a început desprinderea. Cea mai mare disferență s-a consemnat chiar la finalul sfertului inaugural, când tabelă indica scorul de 21-9. Elevii lui Dan Flșesriu au dat senzația că pot situația și au venit la doar 7 lungimi. Dinamo a continuat însă jocul bun în ofensivă și Kemp mai punea 3 puncte pe tabelă, prin care ducea scorul de 33-19. Dan Fleșeriu a solicitat timp de odihnă. Au urmat două coșuri pentru sibieni. Năsturescu și Kemp au liniștit rapid situația și Dinamo rămânea cu un avantaj liniștitor. Diferența a crescut la un maxim de 16 puncte în favoarea gazdelor. Ultimele două coșuri ale reprizei au fost înscrise de sibieni iar scorul după primele 20 de minute de joc era de 40-28.

Sibiul a început mai bine repriza secundă dar după 3 minute scurse diferența era tot de 12 puncte în favoarea bucureștenilor. Au urmat câteva momente mai confuze la cele două panouri și niciuna dintre echipe nu a mai găsit drumul spre coș. Dinamo conducea cu 46-34. Dinamo a început să greșească și acest lucru s-a văzut pe tabelă, 6 puncte marcate la rând de Sibiu. Tudor Costescua cerut imediat time-out. După reluarea jocului tot oaspeții au marcat iar Marcu Badiu avea să oprească parțialul de la linia de libere. Falker realiza three-point-play-ul la faza următoare și echipa lui era la o singură posesie în urmă, 48-45. Până la finalul sfertului doar Falker avea să mai înscrie, din apropierea inelului. La reluarea jocului, Falker își ducea echipa pentru prima dată în avantaj. Willie Kemp a înscris 5 puncte la rând pentru Dinamo și scorul ajungea la 53-49. Dinmo a traversat o perioadă mai bună de joc și avea 9 puncte avantaj cu 2 minute și jumătate rămase de joc. Sibienii nu au reușit să înscrie de la distanță în încercarea de a relansa partida. Dinamo a gestionat bine finalul și a prelungit seria cu BC CSU Sibiu. Scor final 64-56.

Willie Kemp a fost cel mai bun jucător al meciului cu 31 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Modestas Kumpys a terminat cu 9 puncte și 8 recuperări iar Ousmane Barro cu 5 puncte și 12 recuperări.

Randal Falker a fost cel mai bun jucător al sibienilor cu 15 puncte și 8 recuperări. Kevin Hardy a încheiat cu 14 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive.

foto: Alina Cojocaru

34 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Sibiu
    Felicitati marelui Dan&Co pt acest mare blat.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      ...
      Felicitari*

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    Pentru toți
    1. Puie Dragoș Nicolae / puie domnișoara Alexandra puie lotzi .
    2. 1
    3. 2
    4. 1

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    N-am ce sa comentez....
    Un meci execrabil in care am batut toate recurdurile negative posibile. Un mesaj pentru baieti : Instead of resting and preparing for the semifinals quietly, stay in Bucharest, and if you like, continue the same.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Baschet
    Când pentru a 4 oară consecutiv joci cu Dinamo și iei baschetul la mișto așa te răsplătește.Ewing nu a adus nimic bun in joc a ținut un jucător pe banca atât.E o mare greșeală a lui Dan.Felicitari băieților care au făcut deplasarea.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Eu cand va zic ca sunteti aroganti, voi batman. Daca nu au luat baschetul la misto si doar atat poate echipa? Nu pare ciudat dupa atatea meciuri cu aceiasi echipa sa ai constant probleme si sa alergi mereu dupa ei sa introci rezultatul?

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Echipa
      Uitate la ce a realizat echipa la Cluj și vei vedea cât poate.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Pai cu realizarea aia o sa ramaneti, si aia chinuita cu aceiasi echipa, Dinamo. O finala este o finala, un duel de playoff este cu totul altceva, daca ai impresia ca o finala castigata cu Oradea automat inseamna ca o sa ii bateti si in playoff... Oricum toate echipele s-au chinuit in acest playoff, inteleg, e greu sa recunosti ca lucruile nu merg si sa gasesti tot felul de scuze. De bine, de rau, Clujul a castigat in 3 meciuri, Oradea a avut un adversar foarte bun si chiar am fost surpins ca au terminat in 3 meciuri si voi cu blaturile, haahhahaha

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Cupa
      Nu e nici o problema dacă rămânem cu un singur trofeu sezonul acesta dar așa că să mori tu de ciuda vom câștiga și campionatul.Si cât de dobitoc sa fii sa spui că faci blat ca să pierzi?Îți răspund tot eu:cam așa ca tine!!

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Sa mor de ciuda? Niciodata.
      Chiar nu ma intereseaza cine castiga.

      cu 4 ani în urmă (03.05.2019)
    Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Nici astazi nu s-au fortat baietii?
    Norocul vostru cu greselile dinamovistilor din primul meci ca acum erati cu morcovelul infipt bine...
    Felicitari Dinamo, meritau sa castige macar un meci in playoff dupa cum au aratat in final four si primele doua meciuri. Acum ca a venit prima victorie, poate urmeaza a doua si cine stie, marea surpiza ;)

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu underCat:

      daca tu numesti asta fortat
      atunci exista diferente mari de intelegere a limbii romane.
      Au lalait-o in cel mai jalnic stil poate dar nu fortat.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Am eu discutia mea cu cateva persoane arogante din tabara celor de la Sibiu care spuneau ca baietii lor nu s-au fortat in primele doua meciuri si tot au castigat...

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Bati campii
      Dupa gandirea ta, ai nostrii au jucat pe viata si pe moarte, dar au pierdut fiind mai slabi ca dinamovistii.... nici nu stiu de ce iti raspund.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Pai si atunci care e explicatia? Au prins o zi proasta? Au jucat la pariuri? Isi doreau sa mai stea cateva zile in Bucuresti? Au fost suprinsi de tactica si jocul extraordinar al lui Dinamo dupa 3 meciuri jucate in interval de 2 saptamani?
      Nu stiu, din fericire pentru mine, nu sustin nici o echipe din LNBM, dar as fi foarte deranjat daca jucatorii echipei favorite nu ar da totul pe teren in fiecare meci, aparent voi incercati sa le gasiti scuze si sunteti la modul "Lasa boss, oricum ii batem peste 2 zile, nu e problema" si excludeti varianta in care echipa doar atat poate...

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Explicatia e foarte simpla, s-au crezut castigatori doar prin simpla prezenta, plus greseala in opinia mea, de a juca fara Pratt. Practic in fiecare meci in care Ewing a fost titularizat, jocul a avut serios de suferit. Cand am jucat cu itularii obisnuiti si foarte concentrati, am facut meciuri foarte bune si am castigat, vezi finala cupei. Echipa asta ne-a aratat de multe ori in acest sezon ca putem spera la trofee anul asta, unul dintre ele a si fost obtinut. Daca exista intradevar si o problema de alta natura in vestiar, vom vedea in urmatoarele meciuri.

      cu 4 ani în urmă (03.05.2019)
    • 76ers:

      ...
      Daca dupa atatea meciuri grele cu Dinamo sa te crezi invingator inainte de a intra pe teren e destul de grav.
      Sa nu fie totusi alta explicatie, Costescu..

      cu 4 ani în urmă (03.05.2019)
    Raspunde
  • hehe :

    bla bla bla
    Cel mai jenant blat, non combat de cea mai joasa speta la majoritatea jucatorilor Sibiului dublat de o zi execrabil de proasta a pionilor...fiecare faza era "condusa" intr un punct mort ca sa se finalizeze cu o aruncare fortata...si pana la urma lungirea seriei poate duce la oboseala si la accidentari din pacate pentru Sibiu..

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    De râs
    Văzând meciul Sibiului cu Dinamo, mă declar super mulțumit de prestația noastră cu Pitestiul. Cred că au luat baschetul la mișto, iar asta i-a costat. Nu cred ca Pratt ar fi schimbat ceva, toată echipa a jucat extrem de modest. Dinamo mai mult de o victorie nu poate obține, e clar, dar totuși pt Sibiu e rușinos.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    astia
    cu teoria blatului (de tort 😅) nu explicati un pic si cine si de ce si ar dori un blat? Altfel sunt doar afirmatii goale de continut.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • logiccapebani:

      au bagat la pariuri
      Cand cupar incepe sa arunce de trei..se stie ca baietii au facut blat..si ca joaca la pariuri..ce cota avea dinamo..asta e interesant.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      coop da de 3 si da destul de bine
      din cate stiu eu. Suporterii sibieni pot confirma. E unul dintre acei pivoti care le mai si baga de afara.
      Altfel, cam care i piata de pariuri de baschet din LNBM? Cam multa scenarita...nu vedeti cat de greu am castigat noi cu Steaua si Oradea cu Pitesti? Credeti ca Dinamo e mult inferioara Stelei si SB mult superioara CJ? E pur si simplu intrat pe teren castigator si platit pretul.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Cooper
      chiar arunca decent de afara pentru un pivot american. Totusi ceva nu se leaga deloc in filmul asta, Dinamo a fost clar inferioara astazi si asta s-a vazut cand am accelerat si am trecut la conducere. Noi (sau o parte din echipa) nu am vrut sa castigam meciul asta, dar motivul deocamdata imi scapa.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ceva evenimente
      prin Bucuresti zilele astea? 🤣

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    ...
    Nimic de spus despre meciul ăsta, cea mai idioată idee care-i poate trece cuiva prin minte, de la droguri, la pariuri și până la extratereștrii, nu are cum să fie contestată.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu lauri:

      csu sibiu
      Am asteptat comentariul tau, pt ca mereu ai avut ceva de spus (pertinent) in legatura cu meciurile jucate de noi. Am pierdut din nou pe mana lui fleseriu, aceiasi lipsa de reactie cand echipa nu merge. Sa marchezi 3 puncte in ultimul sfert (celelalte 6 puncte au fost marcate in ultimile 2 minute cand nu mai contau)!!! Plus problema din vestiar. Cine a fost la primul meci a vazut ce s-a intamplat la sfarsit. Anul asta nu cred ca avem nici o scuza daca nu castigam campionatul.

      cu 4 ani în urmă (03.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      ...
      Mai important decat vinovatii, e sa gasim solutii sa iesim de aici. Cliseu sau nu, doar asa functioneaza.

      cu 4 ani în urmă (03.05.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Dinamo Sibiu
    Muncitoare aceasta echipa Dinamo, bravo lor! Sibiul a obținut ce și-a propus, ca să zic asa. Nu știu ce sa cred, au vrut sa mai joace un meci sa rămână în priza, au crezut ca iarăși le merge ca în celelalte meciuri câștigate la limita cu Dinamo, sau pur și simplu s-au îmbătat cu finala cupei de la Cluj. Rămâne o înfrângere rușinoasă spre jenanta mai ales prin felul în care s-au comportat în teren jucătorii lor. Măcar pt oamenii care într-o zi de joi au bătut atâta drum să-i încurajeze trebuiau sa se prezinte altfel.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      hahaha
      Saracii, au mai lasat si un banner prin Bucuresti :(
      Trist domnule, trist.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Mentalitate
      Asta conteaza pentru tine si esti foarte fericit. Intra repede pe pagina PCH si venereaza-i, atat pentru victorie cat si pentru furt.

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Banner
      Tu ai iq-ul subunitar, exact ca adunatura aia ce a furat un banner. Dar "ultrasi" din astia de carton fac fenomenul de tot rahatul in Romania si din pacate PCH-ul. Au numai filme cu batai in cap dar nu i-a vazut nimeni sa dea macar o palma si daca pe stadioane sunt catelusi au furat un banner de la niste cetateni crezand ca e mare ultraserie. Probabil ca sunt frati cu hiena ca numai ala mai fura cu cheile de la servici si cu ajutorul firmei de paza :)

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    • 76ers:

      hahah
      Imi vorbesti de iq si o dai iar in aroganta cu mine..
      Bine ca are seful vostru de galerie iq la fel de mare precum kilogramele si ii invata si pe cetateni sa fie aroganti si de acolo sunt si bine primiti pe oriunde merg in Romania...
      p.s: mai aveti carpe pe care sa le fure altii sau a fost ultima?

      cu 4 ani în urmă (02.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu ionutz_morar :

    Atitudine
    Si GSW a pierdut in play-off cu Clippers si dupa aceea au jucat foarte bine cu Houston.Problema la noi a fost azi atitudinea delasatoare a unor jucatori. Si nu m-ar mira sa nu fi jucat la pariuri pentru ca Dinamo avea o cota bunicica.Problema e ca daca nu schimbam atitudinea pe care o avem dupa castigarea cupei(aceea de a ne crede superiori) nu cred ca o sa depasim performantele din ultimii ani.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    Sibiu mai tarnteste
    cate una de asta din cand in cand. Nu ma pronunt pe meciurile Cj-ului ca nu le-am vazut dar CSM-ul putea la fel de bine sa intre in meciul 4 cel putin in 2 ocazii. In fine, cred ca e un esec pe care si l-au permis. Daca vor juca de aceeasi maniera in continuare, nu merita mai mult, e simplu. Arbitrajul a fost la nivelul jocului CSU.

    cu 4 ani în urmă (02.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!