Stiri Cupa României Masculin

Dinamo Știința primește vizita bănățenilor în returul sferturilor Cupei României

Eduard Popa

Eduard Popa
20.03.2019

dinamo timisoara

Dinamo Știința București va primi vizita celor de la SCM Timișoara într-o partidă care contează pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României. Alb-roșii au de recuperat un deficit de 11 puncte, după ce în partida tur scorul a fost 86-75.

Dinamo Știința a avut o prestație solidă în partida din Sala Constantin Jude, cel puțin pentru 30 de minute. La pauză, scorul a fost 45-44 pentru gazde, în timp ce Timișoara avea un avantaj de 6 puncte după trei sferturi, scor 64-58. Sfertul patru a fost însă decis de inspirația lui Octavian Popa-Calotă. „Kevin” a înscris 14 din cele 22 de puncte în ultimele 10 minte ale partidei. Vladan Vukosavljevic a avut și el 32 de puncte cu 11 recuperări, în timp ce Michael Deloach a fost liderul lui Dinamo, cu 19 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive.

SCM Timișoara s-a impus și în ambele întâlniri din prima fază a sezonului regulat LNBM: 85-70 la Timișoara și 87-85 la Sala Dinamo.

Ambele echipe vin după înfrângeri în Liga Națională. Timișorenii au pierdut pe teren propriu în Grupa Roșie, scor 83-90, în timp ce CSO Voluntari a învins acasă pe Dinamo, scor 80-70. Timișorenii rămân pe locul 5 în Grupa Roșie, cu 9 victorii și 12 înfrângeri, în timp ce Dinamo este în continuare liderul Grupei Galbene, chiar dacă a încasat prima înfrângere din 7 meciuri.

Partida dintre Dinamo Știința și SCM Timișoara se joacă miercuri, 20 martie, de la ora 18:15. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 3.

*foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!