Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo și CSM CSU Oradea își dau întâlnire sâmbătă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2017

Etapa cu numărul 20 a Ligii Naționale de Baschet programează partida dintre Dinamo București și CSM CSU Oradea. Jocul va demara sâmbătă, 4 februarie, cu începere de la 17:00 la Sala Dinamo.

Partida din capitală se anunță una atractivă și în același timp una deschisă oricărui rezultat. Dinamo a reușit pentru prima dată în acest sezon să lege două victorii. Elevii lui Eugen Ilie au câștigat pe teren cu SCM U Craiova în etapa 18, ca mai apoi să o învingă pe Steaua CSM EximBank în runda precedentă. CSM CSU Oradea vine la București după o înfrângere suferită la Timișoara după două reprize suplimentare. Campioana se află înaintea acestei etape pe poziția a 6-a în timp ce gazdele de sâmbătă se află pe 9.

Dinamo București s-a bucurat în partida cu Steaua de revenirile lui Iulian Orbeanu și a lui Deven Mitchell. Cu cei doi au oferit o rotație decentă formației bucureștene, iar mai mult decât atât, extrema de forță a marcat un coș din propriul spațiu de 3 secunde pe sirenă înainte pauză.

În partida tur, Oradea nu a avut mari bătăi cîn partida cu „terrieri” și s-a impus cu scorul de 77-66. Campioana României are șansa de a egala scorul în confruntările direct, acolo unde Dinamo are 12-11.

Partida de sâmbătă va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Larențiu Grigoraș, Dragoș Nicolae, și Costin Bogdănescu.

Meciul dintre Dinamo București și CSM CSU Oradea poate fi urmărită în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!