Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București are în vizor un shooter

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.07.2015

Foto: Răzvan Păsărică

Nou promovata CS Dinamo București se mișcă rapid pe piața transferurilor și este foarte aproape de a-și finaliza lotul cu care va aborda stagiunea 2015/2016. Ultima noutate vine de la BCM ”U” Pitești și se numește Marko Šutalo. Shooter-ul de origine bosniaco-sârbă nu a semnat încă contractul cu roș-albii, însă acest aspect rămâne o simplă formalitate ce va fi ulterior îndeplinită. Înțelegerea se întinde pe durata unui sezon.

În vârstă de 32 de ani, Šutalo are un CV bogat cu participări în Liga Adriatică sau EuroCup. Actualmente extrema face parte din lotul național de seniori al Bosnei și Herțegovinei alături de care a participat la calificările EuroBasket 2015. Stagiunea precedentă a petrecut-o la Pitești, acolo unde a înregistrat medii de 12.7 puncte, 2.3 recuperări și 2.1 pase decisive în 27 de partide.

Pe lângă Marko Šutalo, gruparea pregătită de Todorov mai are în componență pe sportivii Marinov, Sulovic, Dahlman, Orbeanu, Paliciuc, Potcoavă, Marinică, Bădulescu, Manolescu și Pârjolescu. Zilele următoare va fi anunțat și ultimul jucător străin ce a fost transferat, acesta evoluând pe poziția de fundaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!