Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București și BC SCM Timișoara își dau întâlnire sâmbătă

Valentin Todea

Valentin Todea
23.09.2016

După ce a fost nevoită să stea în prima etapă datorită retragerii din campionat a celor de la CSM Ploiești, Dinamo București debutează în noua ediție a LNBM împotriva celor de la BC SCM Timișoara, pe teren propriu. Confruntarea va avea loc mâine, 24 septembrie, începând cu ora 17:30 și va putea fi urmărită în direct la DigiSport 3.

Cu o bancă tehnică schimbată și cu un lot ce a suferit numeroase modificări în această vară, terierii primesc în Sala Dinamo replica formației de pe Bega, una care a pornit cu obiective ambițioase în această stagiune. Spre deosebire de bucureșteni, alb-violeții și-au păstrat antrenorul principal, pe Nenad Mandic, și au reținut în echipă doar un străin de anul trecut, pe Mladen Jeremic, precum au făcut și alb-roșii, Marko Sutalo fiind singurul stranier rămas din sezonul precedent.

În ediția 2015-2016 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Dinamo și Timișoara s-au confruntat de patru ori, fiecare grupare câștigându-și meciurile de pe teren propriu. Terierii s-au duelat cu bănățenii de două ori în prima fază a sezonului regulat și tot de atâtea ori în cea de-a doua fază. Ultima partidă dintre cele două s-a încheiat cu scorul de 80-77 pentru dinamoviști, aceasta având loc tot în capitală.

Meciul va fi arbitrat de către Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Dragoș Stan.

*Foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!