Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București dispută al treilea joc consecutiv pe teren propriu

Paul Olar

Paul Olar
13.11.2015

Liga Națională

Etapa VIII

Sâmbătă, 14 noiembrie

Sala Dinamo/Ora 18:00

4/3 Fișa meciului 1/6

CS Dinamo București își măsoară forțele sâmbătă, 14 noiembrie, cu Baschet Club Timișoara. Încleștarea contează la etapa cu numărul VIII, urmând a fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Andrada Csender, Sorin Drugău, respectiv Mircea Șerban.

După o pauză de peste cinci ani, Bucureștiul a găzduit un nou Dinamo vs Steaua la baschet. Derby-ul a avut loc duminica trecută și s-a încheiat cu victoria Stelei, scor 76-60. Astfel, trupa lui Aleksandar Torodov a ajuns la al treilea eșec stagional. De asemenea, terierii au patru victorii și se clasează pe ultima poziție a podiumului.

În schimb, BC Timișoara a acumulat, în etapa precedentă, primul rezultat pozitiv. Gruparea bănățeană a trecut de Gaz Metan Mediaș, scor 92-86. Până la ora actuală, sportivii lui Milorad Perovic au bifat alte șase eșecuri, fiind poziționați pe locul 11 în Liga Națională.

Dinamo va încerca să profite de avantajul terenului propriu, acolo unde a repurtat victorii împotriva unor formații cu pretenții, precum BC Mureș, Energia Târgu Jiu sau SCM U Craiova.

De cealaltă parte, bănățenii mizează pe aportul unui grup nou, condus, la prima vedere, de Vujadin Subotic. Fostul baschetbalist al CSM-ului din Oradea a debutat exploziv în maieul alb-violet, contabilizând 28 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Aruncând o privire asupra istoricului duelurilor dintre Dinamo și BC Timișoara, observăm un avantaj de partea vizitatorilor de mâine. Aceștia s-au impus în 12 din cele 16 jocuri consemnate între cele două combatante.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!