Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București mai face o victimă din top 6

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.02.2017

Dinamo București continuă formă și ajunge la trei victorii  consecutive. După SCM U Craiovași Steaua CSM EximBank București, acum a venit campioanei României, CSM CSU Oradea să se vadă învinsă de trupa condusă de Eugen Ilie.

Oradea a început bine partida din capitală și s-a instalat la conducere încă din start. Cu un singur coș primit în primele 5 minute ale jocului, campioana conducea cu scorul de 13-2. Dinamo s-a trezit în partea secundă a actului inaugural, dar se vedeau conduși la 7 puncte după 10 minute de joc, 25-18. Dinamo și-a continuat revenirea, iar Deven Mitchell își aducea echipa la o singură posesie în spatele campioanei cu 5 minute până la pauză. Oaspeții avea să păstreze avantajul, unul de 4 puncte după primele două sferturi, 44-40. După revenirea de la cabine, gazdele au reușit pentru prima dată să treacă la conducere, după o reușită a lui Orbeanu. Diferența de pe tabelă dintre cele două echipe a fost mereu una mică pe parcursul sfertului trei, iar Martin Zeno cu un coș de 3 puncte avea să închidă actul, 65-62 pentru Oradea. Dinamo avea să facă un sfert patru excelent. Reușitele din start de sfert decisiv ale lui Stănescu, Mitchell și Kljajevic le ofereau dinamoviștilor 7 puncte în plus, 72-65. Campioana nu a găsit răspunsul și gazdele s-au desprins la o diferență formată din două cifre după jumătatea sfertului. Oradea nu a putut răsturna situația pe final și s-a văzut învinsă de Dinamo cu scorul de 93-81.

Danilo Tasic a fost omul meciul cu 21 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Rajko Kljajevic a terminat cu 16 puncte, 6 recuperări dar și 7 turnovers. Marko Sutalo a avut 15 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări, în timp ce Deven Mitchell a contribuit de pe bancă cu 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Slobodan Dundjerski a fost aproape de un triple-double, acumulând 10 puncte, 10 pase decisive și 8 recuperări.

Andrei Mandache a fost cel mai bun orădean cu 20 de puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Branko Mirkovic a terminat cu 17 puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Sunt de părere că sezonul ăsta e terminat pt noi, cu părere de rău. As fi preferat un transfer forte, gen Runkauskas în locul celor doi, Uros si Will, care, sincer nu ne ajută prea mult, în afară de o rotație mai lungă. Chiar si după revenirea lui Barnette va fi foarte greu. Se vede oboseala acută la jucători, iar reactia lui Zeno la to spune multe. Există tensiune la echipă, pe undeva justificată, în calitate de campioană, cumulată cu niste rezultate frustrante înregistrare în ultimele etape, incluzandu-l pe cel de azi. Capul sus, the show must go on!

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Era mult ...
      Sezonul acesta e o lectie pentru club! De o buna organizare depinde tot sezonul...alcatuirea echipei si continutul echipei. Azi nu a stiut echipa ce joaca...asa multe aruncari irosite...

      cu 7 ani în urmă (04.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Rusine CSM
    Am ajuns la culmea rusinii noi CSM Oradea.....nu conteaza ca avem cele mai multe jocuri in Europa decat celelalte echipe din România dar asa ceva e chiar rusinos sa nu te descurci in campionat. Va rog din suflet sa nu ma atacati dar acesta este purur adevar indiferent de ce zice oricine.......Menționez că nu sunt in necunostinta de cauza deoarece sunt fan de mai bine de 5 ani deci va rog din nou sa nu ma atacati pe nedrept

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Din nou...
    Jocul colectiv lasa de dorit la Oradea si sustin eu ca aceasta duce la pierderea jocului. Pacat, jucatori buni care probabil refuza sa se sudeze ca o echipa. Cu parare de rau, pentru ca ar trebui sa vedem mai mult baschet de la Oradea, la valoarea lor. Felicitari Dinamo. Astazi au fost mai buni ca Oradea.

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Pivoti?!
    Incercam la Oradea o tactica noua in baschet?! Fara jucatori inalti?! Doar aruncari de trei care ba intra, ba nu...

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!