Stiri Liga I Masculin

Dinamo a revenit matematic în LNBM după victoria cu Poli Iaşi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.05.2015

Baschetbaliştii de la Dinamo Bucureşti au învins ieri în cea de-a doua zi a Turneului Final de la Galaţi pe Politehnica Iaşi, scor 85-56. Această victorie le asigură bucureştenilor revenirea în Liga Naţională după doi ani de pauză. 

Dinamo s-a impus clar în faţa celor de la Iaşi la 29 de puncte diferenţă, după ce şi-au adjudecat fiecare sfert în parte cu parţiale de 19-16, 17-14, 31-12, respectiv 18-14. 

Cel mai bun dinamovist în succesul cu Politehnica Iaşi a fost Antwan Burrus, care şi-a trecut în cont 22 de puncte şi 9 recuperări. Americanul a fost urmat de Demetrius Miller cu 16 puncte şi 9 pase decisive, respectiv de Radu Paliciuc cu 15 puncte şi 9 mingi recuperate. 

De cealaltă parte, din lotul ieşenilor, Liviu Rotariu a fost singurul jucător care a trecut de pragul de 10 puncte marcate, reuşind să pună pe tabelă 15 puncte, la care a mai adăugat 5 recuperări şi 3 assist-uri. 

În urma rezultatelor de ieri, Dinamo şi Phoenix Galaţi au promovat matematic în Liga Naţională de Baschet Masculin, iar astăzi se vor întâlni într-un meci direct în lupta pentru primul loc la Turneul Final de la Galaţi. În celălalt meci al zilei, Poli Iaşi şi Ştiinţa Bucureşti, echipe care au pierdut ambele meci, se vor duela pentru poziţia a 3-a. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!