Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo a surclasat în propriul fief pe Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2016

Dinamo București a obținut o victorie concludentă în etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația din capitală a trecut clar pe teren propriu de Gaz Metan Mediaș în prima etapă a returului din faza a 2-a, grupa 7-12.

Partida din Sala Dinamo a fost una fără istoric. Echilibrul între cele două echipe a existat doar în primele 3 minute, când scorul era egal 5-5. Din acel moment Dinamo s-a dezlănuit și până la finalul actului inaugural scorul era 26-13. Echipa din capitală și-a păstrat elanulși în sfertul secund și până la pauză și-a mărit ecartul al 25 de puncte, scor 49-24. În sfertul trei, bucureștenii au lăsat-o mai moale dar tot și-au adăugat încă 7 puncte zestrei acumulate la pauză. Diferența a permis lui Aco Todorov să ruleze tot lotul în ultimul sfert. Chiar și așa, ultima secvență a fost câștigată tot de Dinamo, care s-a impus la final cu scorul de 94-58.

Karolis Babkauskas a fost cel mai bun om al meciului cu 21 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Sutalo, Dahlman, Sulovic și Balaban au terminat fiecare cu câte 12 puncte, iar Pavel Marinov a adăugat 10 puncte.

La Gaz Metan s-au remarcat doar Ionuț Drăgușin și Gediminas Navickas. Pivotul a terminat cu 15 puncte și 5 recuperări, în timp ce conducătorul de joc a adunat 14 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!