Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo primește miercuri vizita lui CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.02.2016

Formația pregătită de Aleksander Todorov primește miercuri, 10 februarie, vizita lui CSU Atlassib Sibiu. Partida se înscrie în etapa cu numărul XXI și va  avea loc de la ora 20:30, la Sala Dinamo. 

Bashetbaliștii lui Aco Todorov vor încerca să oprească seria negativă de patru înfrângeri consecutive în Liga Națională. Ultima victorie a lui Dinamo s-a înregistrat acum mai bine de trei săptămâni, în fața lui Phoenix Galați. Atunci, dinamoviștii s-au impus la o diferență destul de mare în fața gălățenilor, pe teren propriu, scorul final fiind 92-68.

Gazdele vin cu moralul extrem de ridicat după ce sâmbătă, în urma succesului înregistrat pe teren propriu în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 78-65, s-au calificat în prima grupă valorică. De notat că sibienii au pierdut doar una din ultimele cinci partide, cedând, în etapa cu numărul XIX, pe parchetul echipei din Bănie. 

În momentul de față, CSU Sibiu ocupă poziția a cincea în clasamentul LNBM, acumulând 33 de puncte în urma a 13 victorii și 7 înfrângeri. Dinamo se clasează pe locul 7, cu un cumul de 29 de puncte. Terierii au în total 9 victorii și 11 înfrângeri.

În partida tur, CSU Sibiu a câștigat în fața propriilor suporteri la patru puncte diferență. Meciul cu Dinamo s-a disputat pe 29 noiembrie și s-a terminat 86-82 în favoarea echipei gazdă, care bifa cel de-al șaselea succes consecutiv în campionat. 

De asemenea, sibienii conduc detașat la capitolul confruntări directe, galben-albaștrii câștigând 14 din cele 19 confruntări anterioare cu trupa alb-roșie. De menționat că Dinamo nu a mai învins pe CSU Sibiu în LNBM de 6 ani. Ultima victorie a bucureștenilor în fața echipei de pe Cibin a fost consemnată pe 12 februarie 2010: 86-81.

Partida de mâine va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.   

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    mid
    Înaintea acestui meci, sunt sigur ca domneste relaxarea si linistea, fiind sigur ca dl Fleseriu va rula întregul lot, dînd credit jucătorilor mai putin folositi. HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!