Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo primește vizita celor de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.03.2017

Cea mai interesantă partidă din grupa 7-10 a Ligii Naționale masculine aduce față în față formațiile Dinamo București și Phoenix Galați.

Un duel interesant între două vecine de clasament care are ca miză una din cele două poziții care asigură calificarea în play-off-l -8. Cele două adversare sunt vecine de clasament, la egalitate de puncte, 23, bucureștenii fiind momentan pe locul VIII iar gălățenii pe IX. Phoenix conduce cu 6-2 la general în întâlnirile directe. În prima fază a campionatului victoriile s-au împărțit: Dinamo s-a impus în tur în Capitală, scor: 83-70 iar Phoenix și-a luat revanșa la Galați în retur, scor: 93-87. În ultima etapă, ambele echipe au părăsit terenul învinse: Dinamo la Cluj cu U BT, scor: 79-96 respectiv Phoenix în fieful campioanei CSM CSU Oradea, scor: 63-73.

Partida va avea loc luni 6 martie, de la ora 18.00, în sala Dinamo și va fi transmisă pe Digisport. Arbitri delegați: Mircea Șerban, Ciprian Ciocan și Dragoș Stan iar comisar FRB a fost desemnat Doru Vinași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!