Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dominique Johnson: „Trebuie să fim pregătite și să ne respectăm planul defensiv”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
24.02.2017

Olimpia CSU Brașov și ACS Sepsi SIC se întâlnesc sâmbătă, 25 februarie, într-o partidă ce contează pentru etapa 21 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dominique Johnson, conducătorul de joc al echipei de sub Tâmpa a prefațat această confruntare.

„Trebuie să fim pregătite și să ne respectăm planul defensiv. Cred că aceasta a fost una dintre probleme noastre. Am încredere în echipa mea și în staff-ul tehnic. Putem încheia această serie negativă, dar trebuie să intrăm cu mintea limpede în meci, trebuie să jucăm cu inimă. Trebuie să rămân încrezătoare, indiferent că jucăm împotriva unei echipe de top sau nu. Voi conduce ofensiva, iar defensiva mea trebuie să fie mai bună.” a declarat conducătorul de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!