Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dominique Rambo a fost aproape de un triple-double în Bănie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.12.2016

BC SCM Timișoara a obținut al 7-lea succes în Liga Națională de Baschet Masculin ghidată de fiind de fundașul Dominique Rambo. Formația de pe Bega s-a impus pe terenul lui SCM U Craiova cu scorul de 83-77 într-un joc în care americanul a fost aproape de a consemna primul triple-double al sezonului 2016/2017.

Dominique Rambo a fost titularizat de Nenad Mandic și a evoluat în Bănie timp de 34 de minute. El a încheiat partida cu 26 de puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive, 2 intercepții și un turnover. Punctele americanului au venit după 4/8 de la 2 puncte, 5/8 de la 3 puncte și 3/4 de la linia de libere. După această performanță Rambo a totalizat 35 de unități la eficiență.

Americanul a fost aproape de recordul stagional la eficiența înregistrată într-un meci. Kevin Hardy este performerul sezonului la acest capitol după ce în meciul cu BC Mureș a terminat cu un index de 38 de unități.

Dominique Rambo a evoluat în 7 partide în acest sezon și are medii statistice de 9.9 puncte, 3.4 pase decisive, 3.0 recuperări în 20.4 minute jucate pe meci.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!