Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Șchiopu: „Banii și restanțele vor fi trimise către club în jurul datei de 17 februarie”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.01.2018

„Armăsarii” se apropie de trei luni de restanțe la salarii. Aceștia au fost plătiți ultima dată în octombrie. Câțiva jucători au și părăsit echipa deja. Dorin Șchiopu, unul dintre managerii Politehnicii Iași, a vorbit despre promisiunile autorităților care ar urma să trimită banii la echipă după jumătatea lunii viitoare.

„Din octombrie (nu sunt plătiți), mergem către trei luni. Foarte mulți dintre jucătorii echipei noastre, mă refer la cei români, știu cam care este situația și nu este doar o situație gen la Iași se întâmplă. Se întâmplă și la alte echipe, nu doar anul ăsta. Așa este când finanțarea este, în cea mai mare proporție, asigurată din fonduri publice. Nu este bine că nu sunt plătiți. Le-am explicat că banii nu sunt pierduți. Primăria a declarat, cel puțin public, că în jurul datei de 17 februarie banii și restanțele vor fi trimise către club, astfel încât să mai normalizeze situația financiară”, a declarat Dorin Șchiopu la emisiunea Arena, de la TVR Iași.  

„Noi ne continuăm munca mai departe, ne continuăm tot acest proiect cu echipa, încercăm să o ținem în viață, toți jucătorii să-i ținem aproape de echipă, în ciuda diverselor probleme care țin de infrastructură și de finanțare. Cei care au avut variante și alternative au accesat această clauză și au părăsit echipa. Sunt și jucători care au înțeles că este mai bine să continuăm împreună și, în această formulă, sunt lucruri care pot să fie pozitive și trebuie doar să depășim această perioadă”, a mai spus Șchiopu.

Problema parchetului este în curs de rezolvare și „Armăsarii” ar trebui să revină la sala Polivalentă pentru meciurile de acasă și să joace pe noua suprafață.

Deși campionatul se va întrerupe o lună pentru Final 8-ul Cupei și meciurile naționalei, ieșenii vor disputa trei partide în această perioadă. Este vorba despre restanțele din etapele 11, 13 și 16. Cea din etapa a 12 se va juca înaintea ultimei etape, în martie. 

*foto: Răzvan Vasilescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!