Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: “Mergem la Craiova hotărâți să câștigăm”

Paul Olar

Paul Olar
24.10.2014

U BT Cluj-Napoca se deplasează sâmbătă, 25 octombrie, pe terenul lui SCM U Craiova, într-o dispută ce contează la etapa cu numărul IV a Ligii Naționale de baschet masculin.

Dorin Pintea, antrenorul clujenilor, recunoaște că pe băieții săi îi așteaptă o deplasare de foc, însă se declară optimist. Tehnicianul țintește un parcurs bun, care să confere ardelenilor încredere în propriile forțe.

“Ne așteaptă un meci foarte important, un meci foarte greu, la fel cum vor fi toate de acum înainte. Mergem la Craiova hotărâți să câștigăm, ne dorim să avem un parcurs cât mai bun, chiar dacă am avut și încă mai avem jucători cu probleme medicale. Craiova a avut până acum două victorii importante, cu Târgu Mureș și Rovinari. Au în componență jucători străini foarte experimentați și sunt convins că ne va fi foarte greu să îi anihilăm.” A precizat Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!