Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double și cea mai bună evoluție în Top 6 pentru Chris Cooper

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.04.2018

chris cooper csu sibiu

BC CSU Sibiu a pierdut al treilea meci consecutiv în deplasare. Liderul la zid In Liga Națională de Baschet Masculin s-a înclinat pe terenul celor de la CSM Steaua EximBank cu scorul de 77-73. Cel mai bun jucător din tabăra lui Dan Fleșeriu a fost Christopher Cooper, cel care a înregistrat un double-double și a bifat cea mai bună performanță din Top 6.

Chris Cooper s-a aflat în garnitura de start a lui BC CSU Sibiu și a evoluat timp de 32 de minute pe parchetul sălii Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”. Pivotul american a totalizat 16 puncte, 12 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace, o intercepție și un turnover. La capitolul aruncări „Coop” a reușit 6/10 de la 2 puncte și 4/9 de la linia de libere. După această prestație, Chris Cooper a înregistrat un index al eficienței de 24 de unități.

Pentru Chirs Cooper acesta a fost al 5-lea double-double ănregistrat în ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În 27 de meciuri jucate până în acest moment al stagiunii, pivotul are medii statistice de 8.7 puncte, 7.7 recuperări și 2.0 pase decisive  în 25 de minute petrecute pe parchet, pentru un indice al eficienței de 15.4 unități.

*foto: facebook CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Chris
    Un jucător disciplinat, serios, muncitor și ascultător. Își merită cu prisosință salariul la CSU. Cred că orice antrenor și-ar dori sa lucreze cu un astfel de jucător.

    cu 6 ani în urmă (19.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Cu siguranta cel mai bun recuperator din campionat si un aparator desavarsit. Pacat ca nu are procentaje mai bune la aruncari... chiar si asa e greu de crezut ca va ramane sezonul viitor la noi.

    cu 6 ani în urmă (19.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!