Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double pentru Robertas Grabauskas la debutul în Liga Națională

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.10.2015

Gaz Metan Mediaș a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul lui BC Mureș Târgu Mureș. Echipa condusă de Mihai Popa s-a recunoscut învinsă cu scorul 96-65 în jungla mureșeană. Robertas Grabauskas a avut cea mai bună prestație din trupa care a suferit cel mai drastic eșec în prima etapă a noii ediții din Liga Națională de Baschet Masculin.

Pivotul lituanian adus în această vara, Robertas Grabauskas a fost cel mai jucător al Gazului izbutind un double-double, 14 puncte și 10 recuperări, plus un asist, un capac, 2 intercepții și 2 minigi pierdute. El a marcat 7/8 (88%) de la 2 puncte și a ratat două aruncări libere, pentru un indice al eficienței de 23 de unități. Pentru Robertas Grabauskas acesta a fost primul său meci în Liga Națională de Baschet Masculin.

Cel mai bun marcator al Gazului la Târgu Mureș a fost Aliksandr Pustahvar. Acesta a izbutit 17 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și un turnover. Sportivul din Belarus a avut însă proncentaje modeste 40% (6/15) din acțiune și 20% (1/5) de la linia de libere. Pustahvar a fost integralist în partida cu BC Mureș și nu a comis nici un fault.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Robertas
    Grabauskas se mișcă bine, are stofă de pivot. În schimb Tishcenko slăbuț rău. Mai așteptăm puțin, poate își revine și el, și echipa...

    cu 8 ani în urmă (05.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!