Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double reușit de Marko Djurkovic

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.10.2014

Gaz Metan Mediaș s-a impus pe teren propriu în fața celor de la SCM U Craiova, scor 96-81. Partida a contat pentru etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Marko Djurkovic a terminat partida în double-double.

Marko Djurkovic a început partida din postura de titular, evoluând pe întreg parcursul meciului. Acesta a terminat partida cu 12 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive. Djurkovic a avut procentaje de 40% (4/10) de la două puncte, 0% (0/1) de la 3 puncte și 57% (4/7) de la libere.

Pentru Djurkovic, acesta a fost al doilea double-double reușit în acest sezon competițional, primul fiind reușit în Cupa României, în fața fostei sale echipe, BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!