Stiri

Double-double reușit de conducătorul de joc Willie Kemp

Silviu Isailă

Silviu Isailă
12.02.2014

Fundașul celor de la Gaz Metan, Willie Kemp a reușit un double-double în partida cu cei de la Antwerp Giants. Americanul a reușit 20 de puncte, 4 recuperări și 11 pase decisve.

Kyle Shiloh a marcat și el 20 de puncte la care a mai adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă. Shiloh este cel mai bun marcator al medieșenilor în Eurochallenge, cu o medie de 14.9 puncte marcate pe meci.

Extrema Tudor Dumitrescu a fost al doilea marcator al partidei cu 18 puncte. Acesta a avut un procentaj de 100% la aruncările de la distanță, marcând de șase ori.

În această partida s-a mai remarcat și Vladislav Solopa care a reușit 3 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă. Tânărul moldovean a evoluat 17 minute. Acesta a avut un procentaj de 100% la aruncările de la trei puncte, marcând o singură dată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!