Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Așteptările cresc în primul rând din cauza publicului și e pe bună dreptate”

Dan Oancia

Dan Oancia
15.04.2015

BC Timișoara va primi vizita celor de la CSU Asesoft Ploiești în a treia partidă din play-off-ul Ligii Naționale. După o primă victorie în deplasarea din Prahova, urmată de o înfrângere, „leii” vor să profite de cele două jocuri din sala „Constantin Jude” și să se califice în sferturile de finală ale campionatului.

Dragan Petricevic, omul momentului în sportul de pe malurile Begăi, care a adus din nou Cupa României în Banat după o pauză de 5 ani simte presiunea care apasă pe umerii echipei sale. „1-1, 2-0, 0-2, indiferent cu ce rezultat ne-am fi întors, suntem cu toții conștienți că este greu să joci două meciuri în două zile. Al doilea joc devine foarte dificil: dacă în primul meci detaliile fac diferența, într-al doilea contează și detaliile mai mici, dacă mă pot exprima așa fără să fie pleonasm. Noi avem o șansă. Aș fi considerat că o avem și la 0-2, dar la 1-1 presiunea crește. Vă amintiți ce spuneam la început de sezon despre diferența dintre pretenții și așteptări. Așteptările cresc în primul rând din partea publicului și pe bună dreptate, căci jucăm bine în ultima perioadă și facem rezultate, precum câștigarea cupei și victoria din primul meci de la Ploiești. Sper să ne oprim la acest nivel, al așteptărilor, pentru că presiunea este destul de mare și fără să ajungem la nivelul pretențiilor”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit bctimisoara.ro.

Primul joc va avea loc mâine, de la ora 18, în sala "Constantin Jude".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!