Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „A fost un meci de care îmi era teamă ca de niciun meci de până acum”

Dan Oancia

Dan Oancia
09.02.2015

BC Timișoara și-a luat ieri revanșa în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, după înfrângerea din turul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cu Zlatko Jovanovic reîntors pe teren, marcator a 24 de puncte, „leii” au avut parte de un meci dificil, câștigat pe final, scor 87-81.

Dragan Petricevic a recunoscut faptul că se temea de această partidă și acuză tratamentul dur pe care-l primește din partea presei, simțindu-se presat de faptul că orice înfrângere poate fi tratată ca un cataclism. A fost meciul de care îmi era teamă ca de niciun meci de până acum. Unul la mână, întreaga atmosferă, tot undeva în aer, este o aroganță, lipsă se susținere totală, victoriile sunt ceva obligatoriu, înfrângerile sunt o dramă. E vorba numai de BC Timișoara, restul echipelor când pierd, chiar se atenuează în absolut toate articolele celelalte rezultate, însă când e vorba de noi planează o atmosferă vai de capul lor, scrieți cu litere mari. Suntem între locurile 3-4 așa cum suntem și vom continua parcursul. De aceea mi-a fost teamă de acest meci, pentru că văd, simt. Doi: pentru că am avut o săptămână foarte grea, cu mulți kilometri stați în autocare, cu un antrenament care a suferit foarte mult, doi jucători de bază nu s-au putut antrena. Am jucat cu o echipă care joacă un baschet atât de plăcut, lipsit de orice presiune, felicitări lui Ovidiu Teleabă, antrenorul lor, un om modest, la locul lor, un om priceput. Care a făcut dintr-o echipă văzută ca și sigură la retrogradare o echipă care se luptă cot la cot pentru a intra în play-off. Așa au pierdut la Asesoft și Oradea, nu e întâmplător. La sfârșitul sfertului 3 au avut procentaje de aproape 50% de la trei puncte. Excepțional. Am reușit datorită experienței, valorii pe care o avem, dar ne-am și complicat viața singuri, deoarece în sfertul 2 am ratat o mulțime de aruncări deschise. E o echipă extrem de incomodă, sunt foarte foarte mulțumit de această victorie, deoarece echipele bune câștigă și când joacă ceva mai prost”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit sport9.ro.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare pe terenul celor de la SCM U Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Erea?!
    Atentie in titlu la ortografie! da, un meci mai greu decat a parut, desi prin sfertul doi am crezut ca lucrurile sunt lamurite. Acum sa ne mentinem aici la locurile 3-4,cu meciul de la Craiova - alti raniti.

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!