Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am avut o abordare bună a meciului, ceea ce pentru mine este mai important decât alte aspecte”

Dan Oancia

Dan Oancia
05.12.2014

BC Timișoara a reușit ieri, în partida inaugurală a etapei a X-a din Liga Națională, să bifeze prima victorie stagională într-un meci jucat cu adevărat în deplasare. În fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca, „leii” și-au respectat titulatura de favoriți, iar după ce la pauză diferența dintre cele două echipe era deja de 16 puncte, până la final s-a mărit la 28 de puncte, scor final 96-68.

Anternorul echipei BC Timișoara, Dragan Petricevic, s-a arătat mulțumit nu atât de mult de diferența de scor, cât de atitudinea cu care baschetbaliștii aflați sub comanda au tratat disputa. „Am avut o abordare bună a meciului, ceea ce pentru mine este mai important decât diferența de scor sau alte aspecte. Noi nu suntem genul arogant de echipă care să vadă meciuri câștigate dinainte, căci Clujul are trei străini și trei jucători din naționala de tineret a României. De la ședința video până la încălzire și ceea ce s-a întâmplat pe teren, totul dovedește o abordare sănătoasă, pentru care îi felicit pe jucători. Ei au obținut o victorie la fel de importantă precum cea din etapa precedentă, în fața celeilalte formații din Cluj. Faptul că am marcat 15 libere din 15 dovedește concentrare și seriozitate”, a explicat Dragan Petricevic la finalul meciului.

Referitor la debutul jucătorului adus de la Pitești, Petricevic a avut cuvinte de laudă, menționând și de ce nu l-a mai folosit pe acesta în partea a doua.Sunt mulțumit de Pilcevic, la debut, chiar dacă a jucat mai puțin decât mi-am propus. El a făcut o ușoară întindere musculară și am preferat să-l protejez. De asemenea, mă bucură revenirea căpitanului Zlatko Jovanovic, care a jucat bine și a fost ferit de probleme medicale. Acum, așteptăm să ni se alăture Tica și Manigat și vom continua programul de încărcare. Zilele acestea, am lucrat mult la partea fizică și asta s-a văzut, pentru că în anumite moment ne-a lipsit prospețimea”, a conchis antrenorul celor de la BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!