Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am pierdut după un sfert trei execrabil”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
15.02.2015

BC Timișoara a pierdut sâmbătă seara la Craiova cu scorul de 68-59 partida din cadrul etapei cu numărul 19 în fața formației locale SCM U Craiova.

La finalul partidei antrenorul bănățenilor și-a spus concluziile după partida din Bănie.

„Consider că am pierdut meciul după un sfert trei execrabil și a lipsei de neatenție din sfertul al doilea. Am avut 7-8 puncte avans și în loc să ne desprindem am permis Craiovei să revină în câteva secunde. Ei au reușit să iasă repede din blocaj, noi  nu, și cam asta arată și tabela la finalul jocului. Nu mă tem pentru locul în play-off chiar dacă nu sunt calificați 100%. Craiova și-a dorit foarte mult victoria și a profitat de greșelile noastre”.

Timișorenii ocupă locul 4 în clasament cu 28 de puncte cu 10-8 la general.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!