Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: ”Am pierdut la o diferență destul de mare, dar nu am cum să nu remarc efortul exemplar al jucătoarelor noastre”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.03.2017

Foto: Szigyarto Szabolcs / Crow Security

Universitatea Cluj-Napoca a cedat, pentru a 4-a oară în actuala ediție de campionat, în fața campioanei en-titre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 79-57. Partida a contat pentru etapa a 4-a din cadrul Top 6 al Ligii Naționale de Baschet feminin și s-a desfășurat miercuri seară la Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe.

Printr-un mesaj publicat pe un cunoscut site de socializare, Dragan Petricevic a avut cuvinte de laudă la adresa jucătoarelor sale cu toate că acestea au încasat un parțial de 35-13 în ultimele 12 minute ale duelului. Tehnicianul clujencelor a vorbit și despre publicul din Sfântu Gheorghe, asigurându-l de respectul său cu precizarea că comportamentul echipei sale, în timpul încălzirii dinaintea meciului, nu se va schimba.

Azi am pierdut meciul de la Sfantu Gheorghe la o diferenta destul de mare, dar nu am cum sa nu remarc efortul exemplar al jucatoarelor noastre! Timp de 33 de minute, cu un lot din care au lipsit 2 jucatoare straine, fetele au jucat un baschet curajos si calitativ, de la egal la egal cu un adversar deosebit de bun.

Dar mai exista cineva care merita sa fie felicitat...publicul din Sfantu Gheorghe. Au aplaudat echipa noastra la prezentare, au incurajat echipa lor intr-un mod admirabil si nu au facut niciun gest urat la adresa noastra. 

Dragi iubitori baschetului din Sfantu Gheorghe, va asigur ca aveti respectul meu, desi comportamentul echipei mele in timpul incalzirii inainte de meci nu se va schimba niciodata. Voi o sa cantati in continuare cantecul vostru, noi o sa continuam cu incalzirea. Nimeni de la noi nu va face niciun semn de sfidare, voi pe urma veti incuraja echipa voastra, noi o sa incercam sa jucam un baschet bun si meciul se va juca in atmosfera frumoasa cum a fost azi. 

Azi a castigat baschetul si-n egala masura frumoasa echipa si publicul din Sfantu Gheorghe, precum si echipa noastra!

Aceeasi lucru doresc sa se intample si cu ocazia returului de la Cluj-Napoca!

Universitatea Cluj-Napoca și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se vor întâlni în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe 18 martie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Fair
    Ati auzit dragi sovini care este situatia la Sfantu ? Restul e doar in imaginatia voastra.

    cu 7 ani în urmă (03.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!