Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Ambele echipe sunt conștiente de importanța punctelor aduse din deplasare”

Marius Petri

Marius Petri
19.12.2014

Penultima etapă a turului Ligii Naționale de Baschet Masculin programează confruntarea dintre CSM-U Oradea și BC Timișoara, care va debuta mâine, 20 decembrie, începând cu ora 17:00. Având în vedere diferența mică dintre cele două echipe, partida se anunță una echilibrată, în care deznodământul poate fi în favoarea oricărei echipe.

Antrenorul alb-violeților, Dragan Petricevic, a prefațat partida din Bihor pentru site-ul oficial al formației timișorene, declarând că se așteaptă la o opoziție puternică din partea orădenilor:

“Nu există meci care nu e dificil. Oradea a încheiat campania în cupele europene şi cu siguranță va fi concentrată la meciurile de campionat. Și noi, și ei suntem conștienți cât de important e să aducem puncte din deplasare şi cât înseamnă o înfrângere acasă în lupta pentru play-off. Noi trebuie să considerăm fiecare meci ca o nouă șansă la victorie. Nu e niciun avantaj pentru noi că ei au jucat marţi în cupele europene, au avut timp să se recupereze, mai ales că meciul a fost amânat cu o zi.”

Conform aceleiași surse, tehnicianul bosniac a vorbit și despre forma baschetbaliștilor pe care-i antrenează, fiind mulțumit de faptul că are la dispoziție tot lotul:

“Jocul e din ce în ce mai bun în ultima perioadă, iar dacă vom continua să evoluăm aşa avem un atu. Un alt atu, nu foarte mare,  este că am reușit de câteva zile să ne antrenăm cu toți jucătorii.”

Partida dintre CSM-U Oradea și BC Timișoara se va disputa în Arena Antonio Alexe și va fi difuzată în direct de postul DigiSport3.

*foto: facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!