Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Cred în echipa mea și sper că vom începe seria cu un rezultat pozitiv”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria încep astăzi lupta pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale. Cele două echipe au oferit dueluri strânse în prima parte a sezonului.

În urmă cu o săptămână clujencele au obținut victoria la 13 puncte în meciul direct care a decis cine va avea avantajul terenului propriu în seria dintre locurile 4 și 5. Antrenorul vicecampioanei, Dragan Petricevic, se așteaptă la un sfert echilibrat.  

„Cred că va fi, împreună cu Brașov-Arad, cel mai echilibrat duel din sferturi. Ne-am pregătit bine, fetele au înțeles că play-off-ul este cu totul altceva decât sezonul regulat și am încredere în echipă. Întâlnim un adversar puternic și, dacă mă gândesc la ce baschet bun au jucat ambele echipe până acum, sunt convins că vom avea un meci frumos. Duelul va fi echilibrat. Cred în echipa mea și sper că vom începe seria cu un rezultat pozitiv. Și dacă învingem, și dacă pierdem, seria nu se termină dupa acest meci și e valabil pentru ambele echipe”, a declarat Dragan Petricevic pentru site-ul nostru.

Primul meci al seriei dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria se joacă astăzi, de la ora 20, la sala Horia Demian. Va fi un cuplaj la Cluj, pentru că înainte va avea loc un duel din competiția masculină, între U-BT și BC SCM Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!