Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „E foarte greu, sunt conștient. Privim cu multă încredere, multă dorință”

Dan Oancia

Dan Oancia
08.04.2015

BC Timișoara trebuie să lase în urmă, cel puțin pentru moment, bucuria câștigării Cupei României în cadrul Final Four-ului de la Pitești și să se gândească la jocurile din play-off-ul Ligii Naționale. CSU Asesoft Ploiești, gruparea pe care a scos-o în sferturile de finală ale Cupei României, revenind de la -24 la general, va opune rezistență „leilor” din Banat.

Dragan Petricevic, cel care s-a aflat pe banca BCT-ului și în momentul 2015, dar și acum cinci ani, în 2010, încearcă să-și readucă elevii în starea normală înaintea unui joc important. E foarte greu, sunt conștient… Trebuie să o ducem și pe asta, e o bucurie. Am fost în Consiliul Local. Acum din nou aici, sentimental, emoțional înseamnă foarte mult. Dimineața ne odihnim, apoi reluăm pregătirea. La ei s-a întors și Flowers. Noi mergem acolo cu multă încredere, multă dorință. Eu zic că nu se va încheia în trei meciuri”, a spus Petricevic, potrivit sport9.ro.

Poate că cel mai greu lucru pentru adversarii de la CSU Asesoft Ploiești este lipsa lui Dado Arnautovic. După câștigarea Cupei la Pitești, gândurile lui Dragan Petricevic s-au îndreptat spre el. „Eu voiam să-i transmit un mesaj de încurajare. Toată bucuria să se transforme în toată energia și dorința practic, vreau să subliniez că un antrenor are momente de bucurie, dar și de tristețe. A fost o linie subțire între dramă și bucurie. Așa era la meciul cu Mureș, dar am stat și m-am gândit puțin, dramă e cea prin care trece Dado, nu un meci. Din cauza asta am vorbit așa la final și am același gând. Absența sa va conta foarte mult motivațioal, cu tot respectul pentru Sașa Ocokoljic, fost jucător, el are multe calități, cu siguranță îl vor propulsa spre o carieră. Dar Dado e Dado, simbolul Ploieștiului, sigur le va lipsi și în meciurile cu noi, cum le-a lipsit în Cupă. Burlacu e copilul meu de suflet, e unul dintre cei mai buni jucători români. Va fi dificil”, a spus antrenorul lui BC Timișoara.

Prima partidă dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara va avea loc vineri, de la 20.30, în Prahova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!