Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Energia a fost echipa cu mai multă dăruire”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.10.2014

Baschet Club Timișoara a cedat pe terenul celor de la CS Energia Târgu Jiu la 10 puncte diferență, scor 68-78. Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor, a explicat cauzele eșecului cu numărul doi din startul debutul noului sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„Am sperat că vom obține un rezultat bun, dar de la speranță la a învinge este un drum lung. Energia a fost echipa cu mai multă dăruire, mai agresivă, chiar a avut o agresivitate până la limita faulturilor, iar noi nu am rezistat contactelor dure și nu am găsit răspuns. Ar fi fost important să rămânem aproape de adversar, ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, dar totul s-a rupt în sfertul al treilea în favoarea echipei susținute frenetic de publicul din sală. Trebuie să identificăm rapid greșelile și să le eliminăm, pentru că urmează un nou meci dificil, acasă, cu Târgu Mureșul, iar sezonul este lung și complicat”, a explicat tehnicianul Timișoarei pentru site-ul oficial al clubului.

Astfel, după 3 etape jucate din noua ediție de campionat, Timișoara are la activ 2 înfrângeri cu Energia și Steaua și un succes în compania concitadinei Timba. În runda următoare care se va disputa în weekend-ul 24-26 octombrie, „Leii” din Banat vor juca pe teren propriu cu BC Mureș Târgu Mureș. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!