Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Este o victorie de caracter”

Marius Petri

Marius Petri
21.11.2014

BC Timișoara a reușit a patra victorie din această stagiune, câștigând în această seară pe teren propriu contra formației U Banca Transilvania cu scorul de 89-85. Timișorenii au fost conduși o mare parte din joc, dar au avut o revenire care s-a dovedit a fi decisivă în sfârșitul sfertului trei și începutul sfertului patru. La finalul jocului, Dragan Petricevic s-a declarat mulțumit de victorie și de faptul că unii jucători aduși în acest sezon pe Bega încep să confirme:

“A fost un meci echilibrat și greu, așa cum ne-am așteptat. O mare parte din meci am jucat fără doi titulari, așa că nu cred că este greșit să spun că e o victorie care dovedește caracterul jucătorilor, în special a celor despre care noi la club nu am avut nicio îndoială, dar care au avut nevoie de câteva meciuri ca să confirme, și aici mă refer în primul rând la Manigat și Persic. Sunt bucuros și felicit jucătorii, mulțumesc publicului pentru sprijin pentru că s-a simțit foarte mult la final acest spirit al Timișoarei.”

În legătură cu schimbarea de atitudine care a fost decisivă în ceea ce privește dezdodământul întâlnirii, antrenorul bosniac a declarat:

“Am schimbat modul de apărare, probabil i-am surprins un pic pe clujeni deorece am schimbat modul de apărare. Noi am practica un joc defensiv de un anume fel timp de 7 etape, iar astăzi am folosit altceva. Nu am eu vreuun merit în această schimbare, decizia a fost a mea, dar am fost și constrâns de probleme cu faulturile. Și atunci când eram conduși cu 10 puncte, eu credeam în victorie deoarece în primele două sferturi Clujul a marcat câteva aruncări grele și m-am gândit că nu pot continua astfel tot meciul, încât să le intre toate aruncările și să aibă o apărare bună, iar noi să nu putem să marcăm atunci când aveam nevoie.”

Pentru BC Timișoara urmează o săptămână de pauză, datorată faptului că Liga Națională este alcătuită din 13 etape. Această pauză competițională este considerată benefică de Petricevic, care acuză probleme cu accidentările:

“E foarte bine, pentru că avem doi jucători accidentați care probabil că nu se vor antrena câteva zile, poate chiar o săptămână în cazul lui Tica.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    Felicitări
    În sfertul 3 nu mai credeam în victorie dar s-a întîmplat ceva... felicitări că ați reușit. Mă bucur că Persic a început să joace, dacă o făcea așa de la început nu cred că avea cineva ceva să-i reporșeze.

    cu 9 ani în urmă (22.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!