Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „La Sarajevo, nu rezultatul va fi în prim-plan, dar nici nu mergem acolo doar ca să ne aflăm pe teren”

Dan Oancia

Dan Oancia
19.09.2014

BC Timișoara își va încheia seria meciurilor de verificare în Bosnia Herzegovina, la Sarajevo, acolo unde va participa la un patrulater organizat de echipa gazdă, Spars. Prima partidă din cadrul turneului va fi cea împotriva campioanei Bosniei, Igokea Aleksandrovac, pe care echipa din Timișoara o va întâlni astăzi.

Gruparea bosniacă a jucat în sezonul trecut și în cupele europene, în Liga Adriatică și în EuroCup. Unul dintre jucătorii bănățenilor, Dalibor Persic, care a venit în România de la Siroki, va putea să-și ea revanșa față de Igokea, acesta pierzând în luna mai a anului trecut finala campionatului din Bosnia în fața lor. Din cadrul turneului vor mai face parte și GKK Sibenik, din Croația, respectiv echipa gazdă, Spars Sarajevo.

Sunt ultimele două meciuri de pregătire și am ales să le jucăm la un turneu pentru a prinde spiritul competiției. Se va face un clasament al celor patru formații și asta mă va ajuta să-i pregătesc pe băieți pentru meciurile oficiale care sunt tot mai aproape”, a spus Dragan Petricevic înainte de plecarea din țară. 

Antrenorul principal al „alb-violeților” se declară mulțumit de perioada de pregătire efectuată, chair dacă se vede oboseala asupra jucătorilor.  Închiem o perioadă solicitantă, mai ales că am fost primii care am reluat antrenamentele. Am depășit cu bine această perioadă, cu doar două mici accidentări. Persic și Stăncuț sunt bine acum, dar nu la randament 100%. La Sarajevo, nu rezultatul va fi în prim-plan, dar nici nu mergem acolo doar ca să ne aflăm pe teren”, a conchis Dragan Petricevic. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!