Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Nici Alhaji Mohammed și nici Brown nu sunt apostoli”

Dan Oancia

Dan Oancia
12.12.2014

„Leii” din Banat vor avea parte de un adversar pe măsură sâmbătă, în jocul care va începe la ora 17, în sala  „Constantin Jude” din Timișoara. Asesoft Ploiești, care tocmai a obținut calificarea între cele mai bune 32 de echipe din Eurocupă, va fi adversara celor de la BC Timișoara.

Antrenorul timișorenilor, Dragan Petricevic, crede în șansa echipei sale, în ciuda adversității pe care o arată CSU ASesoft Ploiești. Cu siguranță e un meci foarte greu cum sunt și altele în acest campionat. Nu e o simplă teorie, oricine joacă cu Asesoft nu poate să spună că e favorită, oriunde joacă. Are foarte multe atuuri, e o echipă care face cinste baschetului românesc de ani de zile. E o echipă cu un lot excepțional și un antrenor foarte bun. Dar și noi avem avantajele noastre, eu cred în jucătorii mei, pentru mine meseria aceasta e unul dintre sensurile vieții mele și nu pot să spun că mă tem, mă tem doar de Dumnezeu. Nici Alhajji Mohammed și Brown nu sunt apostoli. Cred într-un meci bun al echipei noastre, sper într-o sală plină, dacă nu pentru noi atunci pentru ca publicul să vadă o echipă de top 32 în Eurocup”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit sport9.ro.

BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești se vor întâni mâine, de la ora 17, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    pacatosule
    In a fight between God and Asesoft who would win?
    God!
    WRONG!
    Asesoft!
    WRONG again! Asesoft is God!

    cu 9 ani în urmă (12.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    pacatosule
    In a fight between God and Asesoft who would win?
    God!
    WRONG!
    Asesoft!
    WRONG again! Asesoft is God!

    cu 9 ani în urmă (12.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      lol.... there`s probably no god. Now stop worrying and enjoy your life!

      cu 9 ani în urmă (12.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!