Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Noi nu am rezistat nici psihic, nici fizic, importanței acestei partide”

Dan Oancia

Dan Oancia
22.03.2015

BC Timișoara a suferit prima înfrângere din 2015 pe teren propriu. După o primă parte echilibrată, „leii” din Banat au cedat pe final în fața lui CSM Oradea, scor 72-88.

„Noi nu am rezistat nici psihic, nici fizic, importanței acestei partide. În viață, când cineva vrea sa-ți ofere un alibi, îți oferă și fără să spui ceva, iar când nu vrea, poti să vorbești cât dorești că e degeaba. Așa că, dacă vorbesc despre meciurile din trei in trei, din patru in patru zile si că e echipa nu rezistă acestui ritm infernal, nu știu cât contează. Noi am ratat foarte mult din poziții favorabile, iar Oradea a profitat de acest lucru. Eu nu am spus degeaba că nu îmi doream acest adversar acum, la acest meci”, a declarat Dragan Petricevic.

BCT va disputa următorul mecimarți, 24 martie, la sala „Constantin Jude”, începând cu ora 18, în returul sferturilor de finală ale Cupei României cu CSU Asesoft Ploiești. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    atmosfera din sala și jocul la 3p
    Poate că dl. Petricevic ar trebui să se ocupe mai mult de joc decît de atmosfera din sală:
    “Mai este o diferență, este foarte greu să joci în deplasare” – din declarația completă

    Să fim serioși 37 de aruncări de 3p? M-am plictisit să văd cum se tot aruncă mingea de afară zici că nu au vreo idee cum să ajungă cu ea mai aproape de coș. Fazele în care Tica sau Popescu se luptau singuri în zona de 3 secunde în timp ce restul de 4 jucători așteptau pe semicerc erau de-a dreptul hilare.

    Eu nu voi scoate un cuvînt la sală pentru a susține un astfel de joc. Iar dacă după un sezon tot nu a “revenit” galeria am putea spune că venirea dînsului a fost un eșec.

    cu 9 ani în urmă (22.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!