Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Pronosticuri nu se pot da, este un campionat nebun”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.02.2015

Steaua CSM EximBank și Baschet Club Timișoara își dau astăzi întâlnire la București, începând cu ora 19:00, în cadrul unui meci restant din etapa a 14-a din LNBM. Confruntarea dintre cele două combatante va fi transmisă de postul de televiziune DigiSport 2.

Antrenorul bănățenilor, Dragan Petricevic, a vorbit în câteva cuvinte despre meciul cu echipa lui Niksa Bavcevic, dar și despre actuala situația din lotul său de jucători. 

„Ne aşteaptă un nou meci dificil, cel cu Steaua. S-a acumulat oboseală. Se simte absenţa celor doi jucători, nu numai în meciurile oficiale, ci şi la antrenamente. 

Paradoxal, Steaua avea trei accidentaţi când a cerut amânarea meciului cu noi, acum noi nu ne putem folosi de cei mai buni doi marcatori, dar aşa cum am spus şi înaintea jocului cu Mureşul, sunt 11 jucători în lot care vor încerca să joace un baschet bun şi să obţină un nou rezultat favorabil.

Pronosticuri nu se pot da, nici pentru meciurile de acasă, nici pentru cele din deplasare. Oricine se uită măcar la un buletin de ştiri sportive, ştie că este un campionat nebun, în care o aruncare pe final de meci poate schimba totul”, a sublininat Petricevic, conform site-ului oficial al echipei din Timișoara. 

Timișorenii vin după o victorie obținută pe terenul celor de la BC Mureș, în timp ce Steaua CSM EximBank a cedat pe terenul campionilor de la CSU Asesoft Ploiești. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!