Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Să nu credeți că dacă Sibiul nu mai are șanse la play-off va trata jocul ca și cum nu are un turneu final de campionat”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.03.2015

BC Timișoara revine în jocurile pentru Liga Națională de Baschet Masculin după calificarea euforică în Final Four-ul Cupei României obținută în fața lui CSU Asesoft Ploiești. Cu gândul la turneul care va avea loc la Pitești în 2-3 aprilie, „leii” sunt obligați să câștige partida contra lui CSU Sibiu, care nu mai poate accede în play-off, dar care ar putea fi adversara Timișoarei la Pitești.

„Eu aș exclude cuvântul Cupă din viața noastră până duminică. Suntem bucuroși că suntem în Final Four. Meciul din campionat e unul în care întâmplător se află două echipe care au sau nu șanse să se întâlnească în finala Cupei, dar e o coincidență. Meciul din campionat are altă greutate, conotație, importanță. Să nu credeți că dacă Sibiul nu mai are șanse la play-off va trata jocul ca și cum nu are un turneu final de campionat. Al doilea lucru, joacă ultimul joc acasă în fața suporterilor, acolo există o emulație puternică. Poate o legătură mai puternică între galerie și echipă ca acolo nu există. Echipa va dori un rezultat pozitiv. Există mai multe calcule, putem termina și pe 6, 7 sau 8. Eu nu calculez foarte mult, merg pe victorie chiar dacă asta ar însemna doar locul 8, așa este în sport, trebuie să te gândești mereu la victorie. Trebuie să ne gândim și la ce va urma. E a treia săptămână cu câte două jocuri. Urmează iar joi și vineri. Sunt destul de multe meciuri”, a declarat Dragan Petricevic, conform sport9.ro.

CSU Sibiu – BC Timișoara va începe sâmbătă, de la ora 17.15, când va avea loc întreaga etapă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!