Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Trebuie să revenim cât mai repede după această înfrângere”

Valentin Todea

Valentin Todea
29.10.2016

Formația de pe Someșul Mic s-a văzut înfrântă, scor 64-71, de campioana din Sfântu Gheorghe în partida disputată vineri seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”. La final întâlnirii, antrenorul celor de la ”U” Cluj, Dragan Petricevic, a răspuns întrebărilor venite din partea presei.

Domnule Petricevic, ce nu a mers astăzi?

Nu a mers starea mentală a echipei, nu am rezistat unei asemenea atmosfere minunate, foarte mișcătoare pentru noi. Echipa din Sfântu Gheorghe, care oricum era echipă mai omogenă, mai sudată și care își apară statutul de câștigătoare a trofeelor din sezonul trecut, a venit fără nicio presiune și încet-încet au reușit să se desprindă. Noi am avut și problemele noastre, Adrianne Ross a acuzat crampe și probleme musculare, lucruri care ne-au schimbat foarte mult ritmul jocului. Conducătoarea Zahna Medley este încă foarte tânără pentru un asemenea meci și un astfel de nivel. Una peste alta, poate e bine că s-a întamplat asta acum. Nu poți într-o singură vară să faci echipă și neîncetat să se vorbească despre faptul că ai fi principala candidată la titlu. Eu am spus în urma unui articol, pe vremuri se mai foloseau povești de genul „ei au, noi nu avem”. Credeți-mă, Baskonia are un buget mult mai mic decât Real Madrid și niciodată înainte unui meci cu formația madrilenă sau cu ȚSKA Moscova nu o să iasă nimeni de la clubul acesta să vorbească care sunt diferențele de buget. Eu am spus și ieri, se lasă o impresie de parcă celelalte jucătoare dintre care trei sunt la natională și cinci sunt străine joacă pe bonuri de masă și eventual un voucher de la Avon din când în când.

Noi suntem o echipă bună care va fi cu siguranță undeva în vârful clasamentului la final, dar nicidecum nu suntem echipa care în acest sezon are dreptul să se anunțe ca o candidată importantă la câștigarea campionatului.

Atmosfera a fost într-adevăr frumoasă, însă unii dintre spectatori au fost jenați de anumite replici xenofobe dintre fani. E păcat că se strică un meci cu asemenea lucruri?

Eu sincer să spun, am fost atent la ce s-a întâmplat pe teren. Ce s-a strigat și ce nu s-a strigat nu știu, dumneavoastră ați auzit, eu nu am auzit nimic. De ce mereu căutați cuvintele unui antrenor ca să faceți articole de 3-4 zile la rând? Eu unul am auzit cântecele, limba maghiară nu o înțeleg și am auzit cântecele din partea galeriei clujene. Dacă a existat altceva, a fost prezent un observator, va exista un raport, s-a văzut, s-a filmat, există organele abilitate care se vor ocupa de acest caz. Nu e o întrebare pentru un antrenor.

Urmează meciul cu Alexandria de luni…

Trebuie să revenim cât mai repede după această înfrângere, e dureroasă, unele fete au plecat în vestiar plângând, foarte bine, să plângă și trebuie să plângă, dacă astăzi plâng foarte mult înseamnă că o să doarmă mai bine pe urmă și că o să aibă motive de bucurie la finalul sezonului.

Ce părere aveți despre debutul Irinei Părău?

Mă bucur că a debutat, ce părere să am eu atâta timp cât am introdus-o să joace? I-am dat un minut să joace și credeți-mă, și dacă era o diferență mai mică pe tabelă tot îi dădeam șansa să intre. Acest copil va deveni jucător. Dumnezeu să-i dea sănătate!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Vander :

    Dubla masura
    D-lDragan Petricevic n-aude ce nu vrea sa auda... interesant, ca in alte meciuri a auzit foarte bine tot ce i s-a parut a-i fi benefic in a starni tensiuni interetnice, in loc sa se ocupe numai de baschet. O transformare de mentalitate speram constanta si valabila in toate meciurile de acum incolo. Pentru infringere desigur a gasit scuzele prin a face referire la echipa oaspete... manegerul lui Sepsi e de vina, care a prefatat dezavantajul gazdelor care va fi creat din cauza atmosferei, "vulcanului"...

    cu 7 ani în urmă (29.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    Texte ieftine
    D c nu declari ca meciul a fost decis d diferenta dintre antrenori? Ti-a dat clasa colegul de la Sfantu...sunt curios cat timp mai rausesti sa prostesti lumea...te surclaseaza o echipa fara pivoti...vai d noi!

    cu 7 ani în urmă (29.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!