Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Venim după trei înfrângeri consecutive, ceea ce nu face bine la moral, însă vom ieși mai puternici din această situație”

Dan Oancia

Dan Oancia
20.03.2015

BC Timișoara își continuă parcursul încărcat din luna martie printr-un joc contra celor de la CSM Oradea. Alb-violeții se întorc cu un moral scăzut pe Bega, după trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în Cupa României. De partea cealaltă, CSM Oradea a câștigat ultimul joc disputat în Liga Națională, pe teren propriu, 104-97, contra lui BCM U Pitești.

Continuă seria meciurilor grele, într-o perioadă dificilă. Suntem echipa cu cel mai încărcat program în această perioadă, dar suntem suficient de puternici ca să o ducem la capăt. Venim după trei înfrângeri consecutive, ceea ce nu face bine la moral, însă vom ieși mai puternici din această situație, pentru în toate aceste trei deplasări am cedat cu greu în fața unor adversari redutabili”, a declarat Dragan Petricevic.

Pe lângă forța care au dovedit-o ca grup în jocurile de pe teren propriu, antrenorul BCT-ului cere și suportul fanilor. Oradea este o echipă bună, în creștere, cu baschetbaliști care aleargă bine și joacă mult pe tranziție. Au revenit jucătorii accidentați de la CSM și sunt odihniți, așa că e sigur că nu aș fi vrut să ne întâlnim în perioada asta. Noi suntem aproape siguri de play-off, dar am un mesaj pentru suporterii noștri: echipa aceasta joacă din trei în trei zile, se bate până la ultima minge, așa va face și în continuare și cred că merită să fie sprijinită pentru a câștiga un loc cât mai bun la final de sezon regular și a forța calificarea în F4-ul Cupei”, a spus antrenorul lui BC Timișoara

BC Timișoara – CSM Oradea va începe mâine, 21 martie, de la ora 18, în sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!