Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Vom avea un meci dificil cu BCM U Pitești"

Theodora Șutiu

Theodora Șutiu
13.11.2014

Dragan Petricevic, tehnicianul echipei BC Timișoara, a vorbit despre partida pe care elevii săi o vor disputa împotriva celor de la BCM U Pitești, formație care ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii Naționale de Baschet.

Antrenorul bănățenilor spune despre adversarii echipei pe care o pregătește că sunt în mare formă, dar nu imposibil de invins.

„Mă aștept la un meci dificil, în fața unei echipe pe care o văd între primele patru din campionat. Piteștiul se anunță favorită, dar noi nu mergem acolo doar să ne prezentăm, ci să obținem maximum", a declarat Petricevic pentru site-ul oficial al clubului de pe Bega. 

BCM U Pitești a pierdut un singur meci în acest sezon, iar pe timișoreni îi așteaptă un meci foarte dificil.

„Au un lot bine ales. Apoi, ar mai fi faptul că, de câțiva ani de zile, acolo se joacă fără presiune. În plus, au un cuplu de antrenori foarte bun. Spun cuplu, deoarece contribuția preparatorului fizic e uriașă, iar antrenorul e priceput, talentat”, a continuat Petricevic.

BC Timișoara se află pe locul al șaselea în clasamentul Ligii condus de Asesoft Ploiești. În ultima etapă bănățenii i-au învins pe cei de la SCM U Craiova cu 79-73. Meciul din deplasare contra argeșenilor este programat, vineri, de la 18.00.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Hm!
    Meci dificil? Maestre, deveniti ridicoli! Popescu, 14 minute - 4 puncte?! Persic, 27 minute - 4 puncte??! Zlatko, 39 minute - 4 puncte??!! Trei titulari de baza au dat impreuna 12 puncte?! Fara cuvinte! Nimic de zis! In ritmul asta mai visam la play-off? In Cupa cu Asesoft, cand aia, poate, desi nu-mi doresc, nu vor mai fi in Eurocup...Sau vor fi calificati in continuare si isi vor intari si mai tare echipa! Clar ceva nu e bine, cand nu legi 2-3 victorii! Acum vine Clujul, alti raniti ca noi! Eu unul sunt dezamagit, si e putin spus! Faceti ceva, dar in bine.

    cu 9 ani în urmă (16.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!