Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Vreau să-i felicit pe jucători, pe toți cei care fac parte din BC Timișoara”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.01.2015

BC Timișoara s-a impus în duelul 100% timișorean din Liga Națională de Baschet Masculin. „Leii” au câștigat cu 90-75, la capătul unui joc dominat în totalitate și în care diferența putea fi și mai mare dacă gruparea condusă de Dragan Petricevic nu oprea motoarele în ultimul sfert.

Antrenorul BCT-ului, Dragan Petricevic, a fost foarte mulțumit la capătul jocului, răspunzând în stilul amuzant, care deja în caracterizează. „Vreau să-i felicit pe jucători, pe toți din staff, pe toți care fac parte din BC Timișoara. Ca de fiecare dată când facem un meci bun în fața suporterilor am și arătat momente plăcute în joc. Nu-mi fac probleme de scor. Chiar m-am bucurat că la final am redus motoarele deoarece sunt totuși două echipe din Timișoara, nu dorim să luăm din entuziasmul luptei care urmează. În proporție de 35 de minute am fost mulțumit pe deplin de desfășurarea jocului. Nu știu dacă Timba a fost obosită, mă aștept la tot felul de explicații, de la oboseală, la staff-ul nostru puternic, la OZN-uri. Nu mă surprind, sunt deja de domeniul Hansel și Gretel… Nu cred că dacă noi pierdeam azi înțelegea cineva că n-am jucat un meci oficial de aproape 25 de zile, în mijlocul sezonului. Toți am avut niște factori care ne dezavantajau. A fost într-adevăr presiunea pe umerii noștri. La un meci cu BC Timișoara – Timba sala a fost aproape plină, un lucru pozitiv. Foarte mulți au venit cu gândul că se va produce o surpriză. Oricine poate să învingă pe oricine. Timba putea să învingă la Pitești”, a spus, conform sport9.ro, Dragan Petricevic.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare pe teren propriu contra celor de la Energia Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!