Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic a fost prezent la Sarajevo la Europeanul U20 masculin Divizia B

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.07.2014

Dragan Petricevic alături de Duško Ivanović, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de pe „Bătrânul Continent”. Ivanović a pregătit în trecut echipe precum Barcelona, Tau Ceramica, Caja Laboral şi Limoges, iar din acest se află pe banca celor de la Panathinaikos Atena, respectiv pe cea a naţionalei Bosniei&Herţegovina.

Tehnicianul grupării Baschet Club Timişoara, Dragan Petricevic, a fost prezent în ultima perioadă la Sarajevo, acolo unde s-a desfăşurat Campionatul European masculin U20 Divizia B, dar şi un turneu amical de seniori. 

„Am văzut mulţi jucători valoroşi şi am întâlnit antrenori de calibru. M-am întreţinut cu Duško Ivanović şi mi-a făcut mare plăcere să urmăresc cum lucrează, să învăţ lucruri noi de la domnia sa. Am crezut că vin în vacanţă la Sarajevo, dar am văzut peste 20 de meciuri live, fie de la CE U20, fie la turneul celor patru natiuni de seniori. În plus, am participat în această perioadă şi la seminarul din Belgrad”, a declarat Petricevic, fiind citat de site-ul oficial al clubului bănăţean. 

Printre cele 20 de meciuri urmărite de antrenorul „leilor” s-au numărat şi partidele reprezentativei de tineret a României. Echipa condusă de Hristu Şapera a terminat Europeanul Divizia B pe poziţia a 9-a. De cealaltă parte, turneul amical de seniori a fost câştigat de gazda Bosnia&Herţegovina, aceasta fiind urmată de Muntenegru, Italia şi Belarus. 

*Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!