Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic continuă alături de BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.04.2015

Tehnicianul Dragan Petricevic a semnat prelungirea contractului cu Baschet Club Timișoara pentru încă un sezon, după cum anunță site-ul oficial al clubului bănățean. Astfel, antrenorul ex-iugoslav își prelungește cel de-al doilea mandat la cârma grupării din Timișoara. 

„Noul antrenor al echipei noastre este vechiul antrenor, Dragan Petricevic”, a declarat managerul celor de la BC Timișoara, Leontin Demaio. „Noi, antrenorii, suntem nemulțumiți, de obicei. Vrem una, vrem alta, vrem tot mereu ceva în plus. Nu este cazul meu. Sunt bucuros să lucrez la un club foarte bine organizat. Și foarte bogat. Mă uit în jur la câți oameni dragi avem alături și îmi dau seama că suntem bogați în prieteni”, a completat Petricevic, citat de bctimisoara.ro.

Baschet Club Timișoara cu Dragan Petricevic pe banca tehnică a cucerit singurele trofee majore din palmaresul clubului. În 2010, „leii” au pus mâna pe trofeul Cupei României, lucru reușit în acest sezon competițional, când timișorenii și-au adjudecat Final Four-ul organizat la Pitești. De asemenea, alb-violeții au terminat sezonul regulat pe locul al 8-lea, iar în play-off au fost eliminați de CSU Asesoft Ploiești cu 3-1 la general în faza sferturilor de finală. 

Cel de-al doilea mandat al lui Dragan la Timișoara a început în luna decembrie a anului 2013, după despărțirea clubului de tehnicianul Tudor Costescu. De-a lungul carierei sale, antrenorul născut la Sarajevo a pregătit formații precum Poli Iași, Universitatea Cluj, CSU Asesoft Ploiești, CSU Atlassib Sibiu, dar și echipe din Tunisia sau Georgia. 

*Foto: Cătălin Soare (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Ce urmeaza?
    Prima bila alba pentru cei cu functii de decizie din clubul timisorean.Acum sa vedem si jucatorii pentru noul sezon.Sper ca pentru Jovanovic sa gasiti solutii de prelungire a contractului...

    cu 8 ani în urmă (26.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!