Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic despre tragerea la sorți din FIBA Europe Cup: „O grupă grea, dar extrem de atractivă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.08.2015

Baschet Club Timișoara a fost repartizată în Grupa I în FIBA Europe Cup alături de formațiile PGE Turow Zgorzelec din Polonia, BK Ventspils din Letonia și Pieno Zvaigzdes din Lituania. Tehnicianul bănățenilor, Dragan Petricevic, a tras primele concluzii după tragerea la sorți, vorbind despre adversarii echipei sale.  

Este o grupă grea, dar extrem de atractivă. Din punct de vedere baschetbalistic, este o grupă solicitantă, dar în același timp una care trezește provocări. Turow a fost în Euroligă, Ventspils era o prezență obișnuită în EuroCup și chiar a jucat calificări pentru Euroligă, iar Pieno este o fruntașă a campionatului lituanian, cu jucători care au trecut pe la diferite naționale ale acestei țări baltice. 

Aici vorbim și despre niște deplasări lungi, dar vorbim și despre un baschet de calitate cu care ne vor înfrunta cei trei adversari. Eu sunt optimist în ceea ce privește un lucru, acela că vom juca un baschet frumos și dacă nu ne vom stabili obiective care să nu țină cont de valoarea partenerilor, atunci putem să ne așteptăm și la rezultate bune în FIBA Europe Cup. Este cu siguranță cea mai importantă competiție în care Timișoara a jucat până acum, chiar și peste EuroChallenge unde a fost prezentă în urmă cu trei ani”, a declarat Dragan, citat de site-ul oficial al alb-violeților. 

Primul meci al Timișoarei în FIBA Europe Cup va avea loc în data de 27 octombrie, în deplasare, în fieful letonilor de la BK Ventspils.

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Greu,dar frumos.
    Grupa timisorenilor este intradevar o grupa grea,cu echipe ce ar face fata cu brio campionatului nostru.
    Cel mai mult ma bucura faptul ca meciul de prezentare a BC Timisoara pentru sezonul 2015-2016 se va face in compania unei echipe legendare a batranului continent,o aparitie constanta in Euroliga:Steaua Rosie Belgrad,sau KK Crvena Zvezda.
    Sursa: http://bctimisoara.ro/

    cu 8 ani în urmă (17.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!