Stiri Acvile

Dragan Petricevic va conduce naționala feminină la Jocurile Francofoniei 2017

Silviu Isailă

Silviu Isailă
16.06.2017

Echipa națională de baschet feminin a României va participa la Jocurile Francofoniei, disputate la Abidjan, în perioada 21-30 iulie.

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis în ședința din data de 12 iunie ca pentru această acțiune, colectivul tehnic să fei format din Dragan Petricevic și Miljan Medvedj. Cei doi au colaborat împreună la Universitatea Cluj. După demisia lui Petricevic, Medvedj va ocupa funcția de antrenor principal.

Tehnicianul sârb și-a început cariera de antrenor în 1997. De-a lungul carierei a antrenat Politehnica Iași, West Petrom Arad, CSU Asesoft, Farul Constanța, Elba Timișoara, CSU Sibiu și Universitatea Cluj.

Pentru noua campanie de calificări la Eurobasket 2019, care începe în noiembrie 2017, Colegiul Central de Antrenori va analiza și va propune staff-ul tehnic al Lotului Național de senioare.

foto: Mircea Roșca - sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!