Stiri Cupa României Masculin

Dragan Zekovic, în double-double la finalul victoriei contra CSA Steaua

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
14.03.2019

zeko

CSM CSU Oradea s-a impus în partida tur din sferturile de finală ale Cupei României contra CSA Steaua la o diferență de 20 de puncte, după un meci controlat în totalitate, scor 83-63.

Cel mai eficient jucător al orădenilor a fost Dragan Zekovic. În cele 28:15 de minute petrecute în teren, a avut procentaje de 60% la aruncările de 2 puncte( 3/5 ), 100% la linia de libere( 2/2 ) și 60% la aruncările de 3 puncte( 3/5 ), pentru un total de 17 puncte. La acestea, sârbul a adăugat 11 recuperări ( 4 ofensive , 7 defensive ), acesta fiind și recordul personal din acest sezon, și două capace. Astfel, Dragan bifează al doilea double-double din acest sezon competițional.

Prima astfel de reușită a fost la finalul primei faze a sezonului regulat al LNBM, contra celor de la U-BT Cluj Napoca. Atunci, acesta reușea să încheie partida cu un total de 23 de puncte, 10 recuperări( 4 ofensive, 6 defensive ) și o pasă decisivă, pentru un indice de eficiență de 25.

În această partidă CSM Oradea a mai avut doi jucători cu același număr de puncte marcate, 17, mai exact Giordan Watson ( 3 recuperări, 2 pase decisive, eff 15 ) și Arturas Valeika ( 7 recuperări, 2 pase decisive, eff 20 ) , cel din urmă fiind și protagonistul unor faze extrem de spectaculoase.

În acest sezon competițional, Dragan Zekovic are medii de 11.2 puncte, 4.6 recuperări și 1.2 pase decisive pe meci, dar și un season-high de 30 de puncte contra CSU Sibiu și 4 pase decisive contra SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!