Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic: „Știam că cei de la Cluj joacă în Europa și nu va fi ușor pentru ei. Sunt mândru de băieții mei”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
10.12.2017

Dragan Zekovic a fost coșgheterul partidei dintre CSM Steaua București Eximbank și U BT Cluj. Sârbul a contribuit cu 27 de puncte la victoria gazdelor, scor 89-75. Roș-albaștrii și-au continuat seria victoriilor pe propriul teren, iar jucătorul de 30 de ani speră că echipa sa va reuși să obțină succese și în deplasare.

Pentru clujeni a fost al treilea meci în 7 zile, după ce sâmbăta trecută au jucat în campionat cu Oradea, iar miercuri au avut întâlnirea din Europe Cup cu Lukoil Academic. Steliștii au avut 8 zile de la partida din etapa trecută, de la Timișoara.

„Am muncit foarte mult în ultima săptămână, după ce am pierdut meciul trecut. Știam că cei de la Cluj joacă în Europa și nu va fi ușor pentru ei, multe probleme. Sunt mândru de băieții mei. Am dat maximul nostru și am câștigat acest meci. Sper să continuăm în următoarele săptămâni.

Coechipierii mei m-au ajutat pentru această evoluție, un pic de noroc și muncă. Într-un meci joc eu bine, în altul un prieten. Este un joc de echipă. Nu am fost cel mai bun, ci efortul de echipă. Cred că putem să jucăm chiar mai bine, în special în deplasare. Avem ceva probleme dar sper că le vom rezolva. Cu siguranță le vom rezolva”, ne-a declarat Dragan Zekovic.

Jucătorul de pozițiile 4 și 5 a reușit cea mai bună prestație în ceea ce privește punctele înscrise într-o partidă din acest campionat. Acesta a marcat 6 triple din 10 încercări, a avut 3 din 5 din interiorul semicercului și a transformat toate cele 3 libere. A mai contribuit cu 6 recuperări în 23:22 minute, pentru 27 indice al eficienței. În acest sezon Zekovic are medii de 16,3 puncte/meci, 5,3 recuperări, 1,8 pase decisive și 25:38 minute în 8 partide din campionat.

Cea mai bună performanță a sa în Liga Națională a înregistrat-o în noiembrie 2013 când marca 30 de puncte cu Farul Constanța. Atunci adăuga 14 recuperări pentru 43 în dreptul eficienței.

*foto: Cătălin Soare 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!