Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei: “Nu am avut niciodată emoții atât de mari”

Marius Petri

Marius Petri
07.11.2014

SCM Universitatea Craiova a înregistrat a treia înfrângere din acest sezon, în urma deplasării de la Timișoara, unde au cedat cu scorul de 79-73 în fața “Leilor din Banat”. La conferința de presă de după meci, Dragoș Andrei a declarat că se aștepta la o replică puternică din partea bănățenilor, însă nu au reușit să blocheze aruncările alb-violeților:

“Ne așteptam să fie un meci greu și într-adevăr am avut o confruntare foarte fizică, cu multă luptă sub panou. Am condus și noi la un moment dat cu 6 puncte, însă am făcut 2-3 greșeli și din păcate nu am reușit să revenim. Ca să facem asta, ar fi trebuit să ne apărăm mai agresiv încât să-i facem să arunce după mai multă muncă pentru a le micșora procentajele. Știam că vor avea aruncări bune, în special Zlaja.”

Partida din sala “Constantin Jude” a reprezentat și prima partidă pentru Andrei din postura de adversar în arena timișoreană, acesta îmbrăcând echipamentul BC Timișoara între 2010 și 2014. Astfel, fundașul Craiovei a recunoscut că nu i-a fost indiferentă întoarcerea pe Bega, declarând:

“Recunosc că nu am avut niciodată emoții atât de mari ca la încălzire, dar după ce a început meciul a fost mult mai ok. Însă e foarte greu să joci împotriva unor colegi cu care ai jucat ani de zile și cu atât mai mult, împotriva celui mai bun prieten (n.r. Zlatko Jovanovic). Mă bucur că a făcut un meci bun, speram să îl facă doar el, nu întreaga echipă.”

Contra Timișoarei, fundașul a avut o linie statistică de 6 puncte, 3 recuperări și o intercepție, dar și 4 mingi pierdute.

*foto: facebook.com/baschetcraiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Blue25 Div :

    Si baschet cand jucam?
    Alooo, dl. Dragos Andrei, in ultimul timp esti mai mult purtator de cuvant decat baschetbalist. Nu ti se pare ca te cam inghesui la declaratii? Ca sa spui ce? Ce ar fi trebuit sa faci? Pai de ce nu ai facut? Hai mai bine sa jucati si voi ceva...sa invingeti pe cineva si apoi mai vorbim. Nu prea ati jucat in cinci de cand a inceput sezonul. Totul se bazeaza pe inspiratia unui Bureau, Zoki, Bozovici... Nu e de ajuns! Dl. Toma poate ar trebui sa-si schimbe locul...poate din tribuna isi da seama, desi ma indoiesc ca e capabil de asta. Toma, lasa-neeee!

    cu 9 ani în urmă (08.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!