Stiri

Dragoș Andrei: „Trebuie să ne descurcăm și fără Cătălin Petrișor”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.10.2014

SCM Universitatea Craiova începe marți seara o nouă aventură europeană. Oltenii se întorc Liga Balcanică, competiție unde au jucat și în sezonul precedent.

Trupa lui Mandic va întâlni formația macedoneană KK Kozuv în etapa a doua din cadrul grupei B. Partida a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și internaționalul român, Dragoș Andrei.

”Vor câteva meciuri în plus, meciuri care vor conta foarte mult pentru noi pentru că vrem să creștem ca echipă. În acest sezon ne-am propus să ne bazăm pe echipă, nu pe individualități. Va fi foarte greu, ne lipsește și Cătălin Petrișor și după cum știți în Liga Balcanică trebuie să evoluăm tot meciul cu un român pe teren. Va fi o rotație mai scurtă, dar trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Va fi greu să luptăm pe două fronturi, dar nu doar pentru noi. La fel va fi și pentru celelalte echipe românești din Cupele Europene. Suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm să jucăm la trei zile.  Sper să jucăm mai bine decât la Mediaș".

Partida va începe la ora 19.00 și va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!